top of page

Hit Point -pelitila

Kaupunki/kunta, Seurakunta

Uusimaa

Kasvokkain

Keräilykorttipelit, Lautapelit, Miniatyyripelit, Pöytäroolipelit, Tapahtumat, Striimaus, Liveroolipelit

7-12 -vuotiaat, 13-17 -vuotiaat, 18-29 -vuotiaat, yli 65-vuotiaat, yli 30-vuotiaat

Hit Point -pelitila

Hit Point on Lohjan kaupungin nuorisotyön sekä Lohjan seurakunnan ylläpitämä pelitila, jossa järjestetään maksutonta pöytäpelitoimintaa kaiken ikäisille. Toimintaa ohjaavat täysi-ikäiset ohjaajat.

Toiminnan keskiössä ovat rooli-, lauta-, ja miniatyyripeli-harrastukset sekä miniatyyrien maalaus.

Pelitila sijaitsee osoitteessa Kartanonkuja 1, 08200 Lohja. Lisätietoja Hit Pointin toiminnasta voit kysyä Discord-palvelimella tai suoraan nuorisotyönohjaaja Teemu Kuivalaiselta (teemu.kuivalainen(a)evl.fi, puh. 050 572 1579).


Toiminta


Loikkarit eli Dungeons & Dragons -roolipelikampanja (K15)

Hit Point järjestää Dungeons & Dragons -roolipelikampanjan (5. laitos). Pelin kautta pääsee opettelemaan D&D-hahmonluontia sekä seikkailemaan muiden kanssa. Roolipelikampanjaan osallistumisen alaikäraja on 15 vuotta.


Miniatyyripeli-illat ja -päivät (K13)

Hit Pointissa järjestetään miniatyyripelailuun keskittyviä iltoja ja päiviä, joissa pelataan Batman- sekä Song of Ice & Fire -miniatyyripelejä. Peli-illoissa on mahdollista käydä myös kokeilemassa pelejä (niin kutsutut demot/demopelit). Lisäksi Hit Pointia voi edustaa erilaisissa turnauksissa ja pelipäivissä.


Kyseisiin iltoihin osallistuminen ei vaadi kerhoon ilmoittautumista, mutta peliparit sovitaan etukäteen Hit Pointin Discord-palvelimella. Myös demopelit sovitaan Discordissa.


Miniatyyripeli-iltojen alaikäraja on 13 vuotta.


Muu toiminta

Hit Pointissa järjestetään edellisten lisäksi myös avoimien ovien iltoja sekä Magic: The Gathering -kerhoa.Lisätiedot

bottom of page