top of page

Jokilaaksojen Pelaajat

Muu yhteisö

Pohjois-Pohjanmaa

Kasvokkain, Verkossa

Lautapelit, Korttipelit, Miniatyyripelit

13-17 -vuotiaat, 18-29 -vuotiaat, yli 30-vuotiaat

Jokilaaksojen Pelaajat

Jokilaaksojen Pelaajat (JoPe) on vapaaehtoisista koostuva ryhmä, joka järjestää pelitoimintaa Pyhä- ja Kalajokilaakson alueella, Pohjois-Pohjanmaan eteläosissa. Toiminta on suunnattu yli 16-vuotiaille ja täysi-ikäisille.Toiminta

Toiminta keskittyy lauta- ja miniatyyripeleihin. Vapaaehtoisten on vapaaehtoisilla mahdollista järjestää myös pöytäroolipelaamiseen ja digipelaamiseen liittyvää toimintaa.


Lautapeli-iltoja järjestetään torstaisin klo 17.30-22.00 Ylivieskassa, Toimitalo Pietarissa (Terveystie 11, Ylivieska). Pääsääntöisesti iltoja järjestetään joko Vitiksen tiloissa (B-sisäänkäynti) tai Kokoushuone Bäckmanissa (C-sisäänkäynti). Lautapeli-illat on suunnattu 16-vuotiaista ylöspäin.


Civilization-iltoja järjestetään joka toinen keskiviikko klo 18-21 omalla Discord-serverillä. Peli-illoissa pelataan Civilization-pelisarjan pelejä (pääasiassa Civilization VI -peliä). CIV-iltojen Discord-serverille pääset mukaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen: jokilaaksojenpelaajat(a)gmail.com.


Figumaalauspajoja järjestetään kerran kuussa (yleensä sunnuntaisin) Ylivieskan 4H-yhdistyksen tiloissa.


Toiminnasta tiedotetaan tarkemmin Jokilaaksojen Pelaajien kotisivuilla, Facebook-ryhmässä sekä Suomen Lautapeliseuran Discord-serverillä (jokilaaksot-niminen tekstikanava).Lisätiedot

bottom of page