top of page

KOPLA lautapelikerho

Muu yhteisö

Lappi

Kasvokkain

Lautapelit, Pöytäroolipelit

18-29 -vuotiaat, yli 30-vuotiaat

KOPLA lautapelikerho

Lautapelikerho KOPLA on Lapin yliopistossa toimiva lautapeliyhteisö, joka tarjoaa päihteetöntä vapaa-ajan toimintaa kaikille pelaajille. Kerhon päätoimintaa ovat joka torstai kello 17.30 alkavat lautapeli-illat, jotka pidetään ravintola Petronellan sinisillä pöydillä. Joka kuukausi pidetään myös erikoisilta, jolloin tarjotaan teemailtoja, kisailuja ja tarjottavia.


Kerhossa pelataan niin seura-, strategia- kuin roolipelejä. Mukaan voivat tulla kaikki pelaamisesta kiinnostuneet noin 19 vuotta täyttäneet pelaajat. Kerhoon ei tarvita erikseen ilmoittautua tai liittyä.


Kerhon ylläpitäjät tuovat peli-iltoihin omia lautapelejä. Pelaajia kannustetaan ottamaan mukaan myös omia pelejä. Ylläpitäjät ovat mukana pelaamassa pelejä ja varmistamassa, että jokainen löytää peliseuraa. Pelit ovat lähtökohtaisesti itseohjautuvia. Joskus ylläpitäjät voivat kuitenkin vetää roolipelisessioita tai isompia ryhmäpelejä.


Toimintaamme voi seurata Instagramista (katso tilin nimi Lisätiedot-kohdasta). Ajantasalla pysyy parhaiten liittymällä Whatsapp-ryhmään lautapeli-illassa tai Instagramin biosta löytyvän linkin kautta (linkki jaossa Linktree-seinällä).Lisätiedot

bottom of page