top of page

Mannun Vartijat ry

Yhdistys

Pohjois-Karjala

Kasvokkain

Liveroolipelit, Miniatyyripelit, Pöytäroolipelit, Boffaus

13-17 -vuotiaat, 18-29 -vuotiaat

Mannun Vartijat ry

Mannun Vartijat ry on joensuulainen roolipeliyhdistys, jonka toimintaan kuuluvat roolipelit, liveroolipelit, historian elävöittäminen, boffaus ja figupelaaminen. Yhdistyksen toiminta on suunnattu yli 15-vuotiaille. 


Pelitoiminta


Mannun miitti

Pöytäroolipelaamista pääsee harrastamaan joka toinen lauantai Mannun miiteissä. Miittipelit ovat aloittelijaystävällisiä. Mannun Vartijoiden piiristä voi löytää peliseuraa yksittäisiin pöytäroolipeleihin ja monen pelikerran mittaisiin pelikampanjoihin. 


Dungeons & Dragons Adventurers League

Mannun Vartijat ja Joensuun Fantasiapelit järjestävät Dungeons & Dragons Adventurers' League pelejä joka toinen torstai. 


Mukaan voi liittyä uudella hahmolla milloin vain.


Liveroolipelaaminen

Larppaamista eli liveroolipelaamista on harrastettu Mannun Vartijoissa yhdistyksen alkuajoista saakka. Monet Mannun Vartijoiden jäsenet järjestävät larppeja Joensuussa. Yhdistys myös tukee toiminta-alueellaan järjestettäviä larppauksia monin tavoin.


Aiempien larppien teemoja ovat esimerkiksi fantasia, scifi tai kauhu. 


Historianelävöitys

Historianelävöitys on harrastus paitsi historiasta ja historiallisen immersion kokemisesta kiinnostuneille myös historiallisista puvuista ja pukuilusta innostuneille. Mannun Vartijat järjestävät historianelävöitykseen liittyviä tapahtumia matalalla kynnyksellä ja aloittelijaystävällisesti. Tulevista elävöitystapahtumista ilmoitetaan yhdistyksen somekanavissa.


Boffaus

Pehmomiekkailun eli boffauksen harjoitukset järjestetään joka toinen lauantai vuoroviikoin Mannun miittien kanssa. Boffaustreenit ovat kaikille avoimia ja aloittelijaystävällisiä. 


Figuuripelit

Mannun Vartijat järjestävät myös figuuripelitoimintaa. Mannun miiteissä on mahdollista päästä kokeilemaan monipuolisesti figupelejä eri säännöillä.


Turnauksia järjestetään usean kerran vuodessa. Viime aikoina suosituin peli on ollut retro-Warhammer. Myös muihin pelikokonaisuuksiin voi etsiä peliseuraa sosiaalisissa medioissamme.Perusteellisemmat kuvaukset eri pelitoimintojen muodoista löytyy Mannun Vartijat ry:n nettisivuilta.Lisätiedot

bottom of page