top of page

Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry / OIEI ry

Yhdistys

Pohjois-Pohjanmaa

Kasvokkain

Liveroolipelit

7-12 -vuotiaat, 13-17 -vuotiaat, 18-29 -vuotiaat, yli 30-vuotiaat

Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry / OIEI ry

Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry on perustettu vuonna 1996. Oululaisten liveroolipelien tukeminen on yhdistyksen pääasia. Yhdistys itsessään ei järjestä liveroolipelejä vaan yhdistyksen jäsenet järjestävät pelejä, joita OIEI ry tukee.Yhdistyksen pelitoiminta

Oulussa on perinteisesti tehty pieniä, lyhyitä ja persoonallisia, kaikenlaisiin maailmoihin sijoittuvia larppeja. OIEIn larppeja järjestetään monentasoisesti sekä konkareille että aloitteleville kaikenikäisille sopivina tapahtumina. Yhdistys on avoin kaikille ihmisille ja ideoille. 


OIEIssa harrastetaan monenlaisia asioita larppaamisen ja larppien järjestämisen ohella, muun muassa ommellaan pukuja, tehdään lavasteita sekä muita proppeja, tanssitaan, roolipelataan, lautapelataan ja järjestetään softair-skenaarioita. 


Toiminnasta vastaavat yhdistyksen jäsenet, joten oheisharrastusten määrä saattaa vaihdella kausittain.Tiedotus ja jäsenyys

OIEIn tulevista tapahtumista tiedotetaan Facebookissa, Instagramissa ja jäsenten Discordissa ja tiedotteissa. Tapahtumailmoitukset tulevat esille koko Suomen laajuiseen LARP-tapahtumakalenteriin.


Yhdistyksen Discord-palvelimelle pääsee liitymällä ensin yhdistyksen jäseneksi. Jäsenmaksu on 10 euroa/henkilö. Tapahtumiin osallistuminen ei vaadi jäsenyyttä. 


Jäsenetuihin kuuluu alennettu osallistumismaksu OIEI ry:n tukemiin liveroolipeleihin sekä tarjouksia ja alennuksia paikallisilta yhteistyökumppaneiltamme. 


Tarkempia tietoja yhdistyksen jäsenyydestä, toiminnasta ja kumppaneista löytyy Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry:n verkkosivuilta.


Tuleviin tapahtumiin voi tutustua erillisessä LARP-tapahtumakalenterissa.Lisätiedot

bottom of page