top of page

Porvoo Game Club ry

Yhdistys

Uusimaa

Kasvokkain

Elokuvat ja TV-sarjat, Keräilykorttipelit, Konsolipelit, LAN-tapahtumat, Lautapelit, Miniatyyripelit, Pöytäroolipelit, Tapahtumat, Tietokonepelit, Pelinkehitys

13-17 -vuotiaat, 18-29 -vuotiaat, yli 30-vuotiaat, yli 65-vuotiaat

Porvoo Game Club ry

Porvoo Game Club on pöytä- ja lautapelikerho, jonka tarkoituksena on edistää pöytä- ja lautapelien suosiota ja saattaa niiden pelaajat yhteen. Porvoon sydämessä sijaitsevan kerhotilan ovet ovat avoinna ja kutsuvat kaikenikäisiä ja -taustaisia pelaajia osallistumaan pelitoimintaan.


Porvoo Game Clubista löydät pöydät ja alueet, joissa voit pelata Warhammer 40 000 -, Infinity- ja Blood Bowl -miniatyyripelejä sekä paljon muuta. Jäsenillä on käytössään myös työpiste erilaisten miniatyyripelien kokoamiseen ja maalaamiseen. Näiden lisäksi voit tutustua laajaan lauta- ja korttipelien kokoelmaan.


Tapaamiset tarjoavat mahdollisuuden pelata suosikkipelejäsi tai kokeilla uusia pelejä sekä löytää ystävyyssuhteita samanhenkisten ihmisten kanssa.


Kesäkuussa 2023 perustetun kerhon toiminta keskittyy moniin pelikulttuurin eri muotoihin. Toiminta hakee uomiaan ja muuttaa tarvittaessa muotoaan jäsenien mielenkiinnon perusteella. Tällä hetkellä toiminnan ytimessä on erinäiset lauta-, keräilykortti- ja miniatyyripelit. Kerholla on järjestetty jo muun muassa pelikehitystapahtumia, leffailtoja sekä konsolipelaamista.Lisätiedot

bottom of page