top of page

Arctic 20 ry

Yhdistys

Valtakunnallinen

Verkossa, Kasvokkain

Pöytäroolipelit, Tapahtumat

13-17 -vuotiaat, 18-29 -vuotiaat, yli 30-vuotiaat, yli 65-vuotiaat

Arctic 20 ry

Arctic 20 ry on oululainen vuonna 2020 perustettu roolipelaamiseen, improvisaatioon ja niiden positiivisiin yhteiskunnallisiin vaikutuksiin keskittyvä rekisteröity yhdistys. Yhdistyksen tavoitteena on edistää suomenkielistä roolipelaamista, ja helpottaa harrastuksen pariin liittymistä. 


Yhdistykselle tärkeitä asioita ovat turvallinen, tasavertainen ja kannustava ilmapiiri ja se, ettei kenenkään tarvitsisi tuntea itseään ulkopuoliseksi. Toiminnallaan yhdistys toivoo tavoittavansa sekä kokeneemmat pelaajat että pelaamisesta ja tarinallisuudesta kiinnostuneet pelaajat. Pelaaminen voi olla hauskaa ja sosiaalista myös etänä. 


Pelitoiminta

Yhdistys striimaa pelinsä säännöllisesti Twitchissä ja järjestää näytöspelejä tapahtumissa. Lyhyempiä, editoituja jaksoja voi katsella viikoittain Youtube-kanavalta. 


Arctic 20 ry on järjestänyt esimerkiksi “Vallan Varjot” -kampanjan, jossa pelataan fantasiamaailmassa kuuden pelaajan voimin Dungeons&Dragons -pelin 5. painoksen säännöillä. Pelissä taistellaan muun muassa merihirviöitä ja Imperiumin juonittelijoita vastaan.


Videoita ja lisätietoja pelistä löytyy yhdistyksen nettisivuilta ja sosiaalisen median kanavista.


Linkki Twitch-kanavalle: Arctic 20 ry Twitch.Lisätiedot

bottom of page