top of page

Sivuston ylläpitäjät

Tietoa sivustosta

Pelitoimintaa Suomessa -sivuston takana on kolmen vapaaehtoisen muodostama tiimi. Heitä kaikkia yhdistää innostus pelaamiseen ja nörttikulttuuriin. Tutustu ylläpitäjiin lukemalla esittelyt alta!

Tutustu tiimiin

Minna Koirikiven kasvokuva.

Minna Koirikivi

Sivuston toteutus ja visuaalinen ilme.

Minna Koirikivi (yhteisöpedagogi AMK, yrittäjä) toimi Pelimiitti-toiminnan koordinaattorina ja viestintävastaavana vuosien 2017-2022 ajan. Nykyisin hän toimii vapaaehtoisena Jokilaaksojen Pelaajissa.

Minna on pitkän linjan aktiivi Pelikasvattajien verkostossa. Hän on ollut muun muassa mukana järjestämässä Pelikasvattajien verkostotapaamista Oulussa.

Vapaa-ajalla Minna tykkää viettää aikaa muun muassa lautapelien, Overwatch 2 -pelin, miniatyyrien maalaamisen sekä pelitapahtumien järjestämisen parissa.

Tiia Mällisen kasvokuva.

Tiia Mällinen

Löydä peliharrastus -sivun esittelyiden tekstit.

Tiia Mällinen (sosionomi AMK) on kirjoittamista rakastava bloggaaja. Lauta- ja konsolipelaamisesta on muodostunut hänelle tärkeä harrastus aikuisuudessa.


Oman bloginsa lisäksi hän on kirjoittanut arvosteluita ja artikkeleita Errori.net -sivustolle. Tiia sijoittui vuoden 2023 Nova-kirjoituskilpailussa sijalle 10.

Vapaa-ajallaan hän suurkuluttaa jännittäviä tarinoita ja pelaa mieluiten seikkailuroolipelejä.

Pauli Hulkkosen kasvokuva.

Pauli Hulkkonen

Yhteistyöt ja kontaktointi.

Pauli Hulkkonen (yhteisöpedagogi AMK) on pitkän linjan nuorisoalan ammattilainen sekä järjestö- ja vapaaehtoisaktiivi.

 

Pauli on toiminut erityisesti peliyhteisöjen ja -yhdistysten piireissä. Pauli on ollut aktiivinen muun muassa Suomen Roolipeliseurassa.

Ota yhteyttä!

pelitoimintaasuomessa(a)gmail.com

bottom of page