top of page

Sivuston ylläpitäjät

Tietoa sivustosta

Pelitoimintaa Suomessa -sivuston takana on kolmen vapaaehtoisen muodostama tiimi. Heitä kaikkia yhdistää innostus pelaamiseen ja nörttikulttuuriin. Tutustu ylläpitäjiin lukemalla esittelyt alta!

Tutustu tiimiin

Minna Koirikiven kasvokuva.

Minna Koirikivi

Sivuston toteutus ja visuaalinen ilme.

Minna Koirikivi (yhteisöpedagogi AMK) on yrittäjä ja pitkän linjan vapaaehtoisaktiivi. Vuosien 2017-2022 ajan hän toimi Pelimiitti-toiminnan koordinaattorina ja viestintävastaavana. Nykyisin Minna on mukana Jokilaaksojen Pelaajat -nimisessä vapaaehtoisryhmässä.

Minna on pitkän linjan aktiivi Pelikasvattajien verkostossa. Hän on ollut muun muassa mukana järjestämässä Pelikasvattajien verkostotapaamisia Oulussa.

Vapaa-ajalla Minna tykkää muun muassa pelata lautapelejä, järjestää pelitapahtumia sekä taiteilla piirtäen ja maalaen. Hänen sydämensä sykkii visuaalisesti kauniille ja tarinavetoisille lautapeleille sekä Vampire: The Masquerade-pöytäroolipelille.

Tiia Mällisen kasvokuva.

Tiia Mällinen

Löydä peliharrastus -sivun esittelyiden tekstit.

Tiia Mällinen (sosionomi AMK) on kirjoittamista rakastava inspiroituja. Lauta- ja konsolipelaamisesta on muodostunut hänelle tärkeä harrastus aikuisuudessa.


Blogikirjoitusten ja novellien lisäksi Tiia on kirjoittanut arvosteluita ja artikkeleita Errori.net -sivustolle. Erilaiset luovat projektit tuovat hänelle suurta iloa.

Vapaa-ajallaan hän suurkuluttaa jännittäviä tarinoita, havainnoi elämää ja ja pelaa konsolilla seikkailuroolipelejä.

Pauli Hulkkosen kasvokuva.

Pauli Hulkkonen

Yhteistyöt ja kontaktointi.

Pauli Hulkkonen (yhteisöpedagogi AMK) on pitkän linjan nuorisoalan ammattilainen sekä järjestö- ja vapaaehtoisaktiivi.

 

Pauli on toiminut erityisesti peliyhteisöjen ja -yhdistysten piireissä. Hän on ollut aktiivinen muun muassa Suomen Roolipeliseurassa ja Ropecon ry:ssä.

Viime vuosina pöytäroolipelit, boffaus ja PC-pelien pelaaminen ovat olleet Paulille mieluisia vapaa-ajan harrastuksia.

Ota yhteyttä!

pelitoimintaasuomessa(a)gmail.com

bottom of page