top of page

Useimmin kysytyt kysymykset

Toiminnan järjestäjälle

Keille sivusto on suunnattu? Kuka ja millaista toimintaa voi ilmoittaa sivustolle? Miten päivitän tai poistan tiedot ja kuvauksen? Tältä sivulta löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Perustiedot sivustosta

Pelitoimintaa Suomessa -sivuston tarkoituksena on koota kaikki peli- ja nörttikulttuuriin liittyvän toiminnan järjestäjät yhteen paikkaan. Sivustolla halutaan helpottaa itselle sopivan peliharrastuksen löytämistä ja edistää pelitoimijoiden välistä verkostoitumista.

Lisää tietoa sivustosta ja sen tarkoituksesta löytyy Tietoa sivustosta -sivulta: https://www.pelitoimintaasuomessa.com/tietoa-sivustosta/.

Toiminnan ilmoittaminen sivustolle

Oman organisaation tai yhteisön ja sen järjestämän toiminnan ja/tai tapahtuman voi ilmoittaa sivustolle täyttämällä Ilmoita toimintasi -lomakkeella.

Käytössä on kaksi lomakevaihtoehtoa: Ilmoita toimintasi -lomake (suositeltu) ja vaihtoehtoinen lomake.

Ilmoita toimintasi -lomakkeella voi tietojen lisäksi lähettää oman logon kuvatiedostona. Kyseisen lomakkeen täyttäminen vaatii Google-tilille kirjautumisen.

Jos Google-tiliä ei ole käytettävissä, voit täyttää vaihtoehtoisen ilmoittautumislomakkeen. Tällöin logon kuvatiedosto tulee lähettää erikseen sähköpostitse osoitteeseen pelitoimintaasuomessa(a)gmail.com.

Linkit lomakkeisiin löytyvät Ilmoita toimintasi sivustolle -sivulta: https://www.pelitoimintaasuomessa.com/ilmoita-toimintasi/.

Sivustoa ylläpidetään vapaaehtoisvoimin, joten tietojen viennissä sivustolle voi esiintyä viivettä.

Tietojen päivittäminen tai poistaminen

Tietoja ja/tai kuvausta voi muuttaa täyttämällä Päivitä tietosi -lomakkeen.

Kyseisellä lomakkeella voi päivittää tietoja (esimerkiksi yhteystiedot ja sosiaalisen median kanavat) sekä lyhyttä ja pitkää kuvausta. Lomakkeesta täytetään ne osat, jotka haluaa päivitettävän verkkosivuille ajan tasalle.

Linkki lomakkeeseen löytyy Päivitä tai poista toimintasi -sivulta: https://www.pelitoimintaasuomessa.com/ilmoita-toimintasi/.

Sivustoa ylläpidetään vapaaehtoisvoimin, joten pientä viivettä voi ilmettä tietojen päivittymisessä sivustolle.

Kerättyjen tietojen käyttö ja säilytys

Kerättävien tietojen avulla sivustolle voidaan syöttää esittelyt peli- ja nörttikulttuuriin liittyvää toimintaa järjestävistä toimijoista. Sähköpostiosoitteiden kysyminen mahdollistaa yhteydenpidon toimintansa ilmoittaneisiin tahoihin.

Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Ilmoita toimintasi sivustolle!

bottom of page