top of page

Burger Games

Yritys

Valtakunnallinen

Kasvokkain

Pelinkehitys, Pöytäroolipelit

13-17 -vuotiaat, 18-29 -vuotiaat, yli 30-vuotiaat, yli 65-vuotiaat

Burger Games

Ville Vuorela kirjoittaa ja julkaisee pöytäroolipelejä ja niihin liittyvää materiaalia toiminimen Burger Games kautta. Vuodesta 2019 lähtien hän on säännöllisesti kiertänyt Suomea (eritysesti Etelä-Suomea) peluuttamassa aloittelijaystävällisiä pöytäroolipeliseikkailuja alan liikkeissä, tapahtumissa, järjestöissä ja kirjastoissakin. Tällä hetkellä pelinä on Villen ja taitelija Petri Hiltusen tekemä Praedor-roolipeli, joka perustuu viimeksi mainitun samannimisiin sarjakuviin.


Peleissä käytetään yksinkertaistettuja valmishahmoja. Aiempaa kokemusta Praedorista tai edes pöytäroolipeleistä ei tarvitse olla. Kuhunkin peliin otetaan kerrallaan mukaan 5-6 pelaajaa. Pelaajien on hyvä olla 13-vuotiaita tai sitä vanhempia, mutta poikkeuksia on tehty. Pelikerran pituus on neljä tuntia ja koko seikkailu mahtuu siihen.


Ville Vuorela (s. 1973) on suomalainen pelisuunnittelija, roolipelikirjailija ja kirjailija, joka on pelannut pöytäroolipelejä 40 vuotta. Hänen parhaiten tunnetut roolipelit ovat Praedor-fantasiaroolipeli ja Stalker-tieteisroolipeli, joka perustuu Arkadi ja Boris Strugatskin samannimiseen kirjaan. Viimeksi mainittu on julkaistu myös englanniksi ja ranskaksi. Molempiin on asianmukaiset luvat ja lisenssit.Lisätiedot:

bottom of page