top of page

Etelä-Pohjanmaan kulttuuriyhteisö Ranka ry

Yhdistys

Etelä-Pohjanmaa

Kasvokkain, Verkossa

Boffaus, Cosplay, E-urheilu, Elokuvat ja TV-sarjat, Keräilykorttipelit, Kirjat ja sarjakuvat, Konsolipelit, LAN-tapahtumat, Lautapelit, Liveroolipelit, Manga ja anime, Miniatyyripelit, Pöytäroolipelit, Tapahtumat, Tietokonepelit

13-17 -vuotiaat, 18-29 -vuotiaat, yli 30-vuotiaat

Etelä-Pohjanmaan kulttuuriyhteisö Ranka ry

Yhdistyksen toiminta on tarkoitettu Seinäjoen ja lähialueiden asukkaille. Alaikäraja yhdistyksen jäsenille on 14 vuotta, yläikärajaa ei ole.


Yhdistyksen tarkoituksena on toimia tukirankana pienemmille harrastajaryhmille, joilla ei yksinään välttämättä ole riittävästi resursseja suuremman mittakaavan toimintaan. Ranka ry ei ole perinteinen ”yhden asian yhdistys”, vaan pyrkii olemaan yhdistysmaailman kameleontti, joka taipuu moneen.


Ranka ry:n tavoitteena on tuoda yhteen sekä pop-kulttuurin ilmiöistä että marginaalisemmasta vaihtoehtokulttuurista kiinnostuneita ihmisiä. Toisin sanoen yhdistys haluaa toimia samanhenkisten ihmisten ”verkostoitumiskeskuksena”. Kulttuurikollektiivi toteuttaa teematapahtumia ja -iltoja ja pyrkii lisäämään harrastajaryhmien näkyvyyttä Etelä-Pohjanmaalla.


Yhdistyksen tärkeimmän osan muodostavat Ranka ry:n hallituksen alaisuudessa toimivat alajaostot (harrastajaryhmät). Nämä alajaostot vastaavat yhdistyksen toiminnan suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta. Alajaostoja ovat Elokuvat, Kirjallisuus, Sarjakuvat, Manga & Anime, Videopelit, Lautapelit, Roolipelit & Larpit, sekä Figupelit.Lisätiedot

bottom of page