top of page

Exen Esports Oy

Yritys

Keski-Suomi

Kasvokkain, Verkossa

E-urheilu, Konsolipelit, Tapahtumat, Tietokonepelit

7-12 -vuotiaat, 13-17 -vuotiaat, 18-29 -vuotiaat

Exen Esports Oy

Exen Esports Oy on jyväskyläläinen e-urheiluorganisaatio, joka on perustettu vuonna 2020. EXENillä on joukkueita ja pelaajia eri peleissä, jotka kisaavat Suomessa sekä maailmalla.


Yritys järjestää pelipisteellään avoimia ja ohjattua peli-iltoja, leirejä sekä pelikerhotoimintaa. Lisäksi EXEN järjestää tapahtumia sekä vuokraa tiloja ja laitteistoa yksityiskäyttöön.Pelitila

EXEN Esportsin 144 neliöisessä pelitilassa on mahdollista pelata tietokoneilla, pingis-, darts- ja Meta2 VR -pelipisteillä sekä katsoa e-urheilulähetyksiä ja elokuvia loungessa. Tilaan mahtuu yhteensä 20-30 henkeä.


Tilassa voi pelailla kuukausittain järjestettävissä, kaikille avoimissa peli-illoissa. Samassa paikassa järjestetään ohjattua pelikerhotoimintaa yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kanssa sekä jatkossa myös maksullista pelikerhotoimintaa omissa pelitiloissa. Tilaa on mahdollista myös vuokrata erilaisiin yksityistilaisuuksiin.


Pelitila sijaitsee osoitteessa Pajatie 8B, 40630 Jyväskylä.Pelitapahtumat

EXEN järjestää erilaisia pelaamiseen ja e-urheiluun keskittyviä tapahtumia ympäri Suomea. Yritys järjestää esimerkiksi pelipistetoimintaa erilaisten tapahtumien sekä liiketilojen yhteydessä.Lisätiedot

bottom of page