top of page

Helsinki FGC ry

Yhdistys

Uusimaa, Pääkaupunkiseutu

Kasvokkain, Verkossa

E-urheilu, Konsolipelit, Taistelupelit, Tapahtumat

13-17 -vuotiaat, 18-29 -vuotiaat, yli 30-vuotiaat

Helsinki FGC ry

Helsinki FGC Ry on vuodesta 2019 asti toiminut yhdistys, jonka intohimona on taistelupeliskeneen edistäminen ja yhteisön rakentaminen pääkaupunkiseudulla. Yhdistys on tunnettu tapahtumistaan, joista merkittävimpiin kuuluvat Assymylly ja Install.


Assymylly ja Install eivät ole ainoastaan suuria tapahtumia, vaan ne ovat myös kohtaamispaikkoja satojen pelaajien ja harrastajien välillä, jotka saapuvat niin Suomesta kuin Euroopastakin.


Yhdistys ei kuitenkaan rajoitu pelkästään tapahtumiin, vaan se pyrkii luomaan yhteisöllisyyttä myös arjen keskelle. Viikottaiset pelitapahtumat Arkade Bar -baarissa Helsingissä ovat avoinna kaikille, jotka jakavat intohimon taistelupelaamiseen. Tapahtumat tarjoavat ympäristön, jossa pelaajat voivat kohdata toisensa, jakaa taitojaan ja nauttia pelien maailmasta.


Street Fighter, Tekken ja Guilty Gear ovat Helsinki FGC Ry:n suosituimmat pelit, mutta yhdistys kannustaa monipuolisuuteen ja tarjoaa foorumin kaikenlaisten taistelupelien ystäville. Olipa sitten vasta-alkaja tai kokenut konkari, Helsinki FGC Ry toivottaa kaikki tervetulleiksi osaksi aktiivista ja kasvavaa taistelupeliskeneä pääkaupunkiseudulla.Lisätiedot

bottom of page