top of page

Ikamaan Pelit

Yritys

Pirkanmaa

Kasvokkain

Keräilykorttipelit, Konsolipelit, Lautapelit, Miniatyyripelit, Pöytäroolipelit, Tapahtumat

18-29 -vuotiaat, yli 30-vuotiaat, yli 65-vuotiaat

Ikamaan Pelit

Ikamaan Pelit järjestää kaikenlaista pelaamiseen ja oheisharrastuksiin liittyvää toimintaa, turnauksia ja tapahtumia.


Keskiviikkoisin on viikoittainen Flesh and Blood -korttipeliturnaus kello 17.00 alkaen.


Joka toinen torstai paikalla on pöytäroolipelin vetäjä, joka vetää lyhyen tarinan (yhden illan kestoinen) tai "drop in and out" -tyylisen pidemmän kampanjan. Tiloissa on käytettävissä pöytäroolipeleihin suunniteltu ja näytöllä varustettu pelipöytä.


Torstaisin tiloissa kokoontuu myös pelikerho, jolloin paikalla pelataan pääsääntöisesti lauta- ja korttipelejä. Pelattavat pelit löytyvät paikan päältä mutta toki myös omia pelejä voi tuoda mukanaan.


Magic the Gathering -peli ja tai turnaus järjestetään viikoittain perjantaisin alkaen kello 18.00. Samaan aikaan pidetään myös Pokémon -korttipeli-ilta. Keskiviikkoisin on viikoittainen Flesh and Blood korttipeliturnaus klo 17 alkaen.


Tiloista löytyy hyvä maastokokoelma ja pöytätilat vähän isompaan miniatyyrisotapeliin. Tällä hetkellä BattleTech-, Grim Dark Future - ja Dystopian Wars -pelit ovat olleet pelatuimpia. Kaikkiin näihin on mahdollista saada lyhyt esittely ja ohjaus jos hieman saa varoitusaikaa.


Tarjolla on myös ohjattua miniatyyrimaalausta ja opastusta.


Lisäksi tiloissa on PS5 konsoli, ajotuoli, ratti ja polkimet sekä VR2-laitteet. Näillä pääsee pelaamaan pientä korvausta vastaan.


Ikamaan Pelien tiloissa toimii myös iltatoiminen kahvila.Lisätiedot

bottom of page