top of page

Vaasa Pub Fighters

Muu yhteisö

Pohjanmaa

Kasvokkain, Verkossa

E-urheilu, Konsolipelit, Taistelupelit, Tapahtumat

18-29 -vuotiaat, yli 30-vuotiaat, yli 65-vuotiaat

Vaasa Pub Fighters

Vaasa Pub Fighters on tappelupeleihin erikoistunut avoin ryhmä Vaasasta. Toiminta keskittyy keskiviikkoisiin pidettäviin peli-iltoihin entisessä Cafe Ylikivassa.


Viikoittaisia peli-iltoja eli niin kutsuttuja weeklyjä järjestetään tällä hetkellä keskiviikkoisin klo 18-22, ellei ole toisin ilmoitettu. Viikoittaisissa illoissa osallistujat pelaavat keskenään vapaamuotoisesti. Toiset pelaavat treenatakseen ja tullakseen paremmaksi tietyssä pelissä. Toiset pelaavat ihan vaan pelaamisen ilosta. Weeklyissä pelataan välillä sivussa muutakin kuin tappelupelejä.


Toisinaan ryhmä järjestää turnauksia ja muita lauantaitapahtumia pubeissa. Turnauksissa on ennalta määritetty rakenne ja säännöt. Kilpailullisesta luonteesta huolimatta myös turnauksissa korostuu rento yhdessä pelaaminen. Kilpailuista ilmoitetaan hyvissä ajoin ennakkoon.


Ylikivasta löytyy näyttöjä, PS4-konsoleita ja ohjaimia. Osa pelaajista myös tuo mukanaan omia konsoleita omien tarpeiden mukaisesti.


Viestimme pääasiassa Discordissa, joten sieltä kuulee ajantasaisimmat tiedot aikataulumuutoksista ja weeklyjen sisällöistä.Lisätiedot

bottom of page